Er luftfugtere og aromaterapimaskiner af samme slags?Bliv ikke forvirret!Der er stor forskel

Husk før en aromaterapi maskine til at gøre reklame, i online markedsføring "befugter, et lille husholdningsapparat for at øge lykke i livet"!Mange babyer kan dog ikke kende forskel på luftfugter og aromaterapimaskine, og virksomheder forveksler ofte konceptet, så forbrugerne ikke korrekt kan vælge de produkter, de har brug for.
Og i dag vil vi præsentere dig for, hvad der er forskellen mellem aromaterapimaskinen og luftfugteren, som er mere egnet for forbrugerne at vælge!

For det første funktionerne!Aromaterapimaskinens rolle er hovedsageligt at tilføje ren planteolie og rent vand;Aromaterapimolekyler frigives gennem vanddamp, og forskellige æteriske olier har forskellige virkninger.Befugterens funktion er, som navnet antyder, befugtning, og der kan kun tilsættes vand, og befugteren er væsentligt bedre end aromaterapimaskinen til at regulere luftfugtigheden.

nyheder (4)

nyheder (3)

Andet kig på materialet!Da de fleste æteriske olier er ætsende, bruger de fleste aromaterapimaskiner PP-materiale.Aromaterapimaskinens chip, wafer og forstøver er specielt udviklet til æteriske olier, som kan modstå olie, vand og kemisk korrosion.Den almindelige luftfugter bruger ABS eller AS plastmateriale til vandtanken, så der kan kun tilsættes vand, og vandkvaliteten har visse krav, ellers, men skadeligt for menneskekroppen.

Så ser vi på tågetællingen!Aromaterapimaskinens rolle er at sætte folk i stand til bedre at absorbere æteriske olier, så aromaterapimaskinens tågevolumen er konsistent og meget tynd for at sikre, at dufttågepartiklerne er fine og ensartede og forbliver i luften i lang tid .Befugterens hovedfunktion er at befugte luften, så forstøveren med en diameter på 20 ~ 25 mm bruges normalt, og tågevolumenet er tykt, og partiklen er stor.

nyheder (5)

nyheder (7)

Og vandkamre til to apparater.Fordi aromaterapimaskinen skal skifte vand og æterisk olie til enhver tid, er vandkammerdesignet enkelt og nemt at rengøre, og vandopbevaringspladsen er lille.Befugteren er grundlæggende designet med en reservevandtank, så den indvendige struktur er kompleks, og rengøringsvæsken er vanskelig.

Der er også en vibrationsteknologi, som er unik for aromaterapimaskiner.Ultralydsvibrationsteknologien, der bruges af aromaterapimaskinen, kan forstøve vandmolekylerne til nanometerniveau, hvilket effektivt kan sprede aromaterapiens æteriske olier i luften, så vi kan bade i den duftende luft.Befugteren tilføjer kun vandbefugtning, så der er ikke behov for ultralydsforstøvning.

Luftfugter er mere velegnet til tørre vejr steder eller langsigtede klimaanlæg miljø, kan justere indendørs fugtbalance, i lang tid i aircondition værelse kontor piger er mere befordrende for hudens sundhed af små apparater.Så funktionen af ​​luftfugteren er mere klar og stærkere.

nyheder (9)

nyheder (6)

Aromaterapimaskinen er virkelig en lille genstand, der kan tilføje lykke til livet.Det er ikke kun praktisk at bære, men kan også være et lille natlys.Vandtågen med æterisk olie kan ikke kun lindre træthed og hjælpe på søvnen, men også være godt for vores krop i lang tid.Sammenlignet med luftfugteren er det et nødvendigt lille husholdningsapparat for dem, der stræber efter livskvalitet.

Uanset om det er en luftfugter eller en aromaterapimaskine, er de alle små ting, der forbedrer din livskvalitet.Der er ingen bedre end den, der fungerer bedst for dig.Håber du gennem denne introduktion kan forstå forskellen mellem de to, vælg det rigtige produkt.


Indlægstid: 09-09-2022